נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השימוש בבטנות Xtend להפחתת התפתחות נוקסן בשמוטי לאחר הקטיף. א. ניסויים מעבדתיים; ב. ניסויי ליווי משלוח
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1999
מקור הפרסום :
מחברים :
אהרוני, נחמיה
;
.
כהן, אליהו
;
.
שלום, יבין
;
.
שפירא, בוריס
;
.
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
השימוש בבטנות Xtend להפחתת התפתחות נוקסן בשמוטי לאחר הקטיף. א. ניסויים מעבדתיים; ב. ניסויי ליווי משלוח
תקציר:
הערות:
דו"ח סופי מוגש למנכ"ל סט-פק ל. א. בע"מ.
קבצים קשורים :
אחסון מזון
טיפול לאחר הקטיף
פגיעות לאחר הקטיף
שמוטי (תפוז)
תפוז
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דין וחשבון
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
60162
עודכן לאחרונה:
05/07/2022 08:33
תאריך יצירה:
05/07/2022 08:33
אולי יעניין אותך גם
שמירה על איכות הטעם ב'וינולה' לאחר הקטיף, במשלוח, אחסון וחיי-מדף
פרסום מקצועי
קראו עוד
שיפור הצבע באשכולית אדומה סן רייז ובתפוזי טבורי וושינגטון
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת הדינוג בדונג טבעי על האיכות של מורקוט לאחר הקטיף
פרסום מקצועי
קראו עוד
התפתחות נוקסנים בשמוטי לאחר הקטיף והשימוש בבטנות Xtend להפחתתם: א. ניסויים מעבדתיים; ב. ניסויי ליווי משלוח 98/99
פרסום מקצועי
קראו עוד
היעילות של MYCLOBUTANIL במניעת התפתחות ריקבון עובש בפרי הדר לאחר הקטיף
פרסום מדעי
קראו עוד
השימוש בבטנות Xtend TM להפחתת טעם הלוואי במורקוט ופירוק החומצה באורה לאחר הקטיף
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
השימוש בבטנות Xtend להפחתת התפתחות נוקסן בשמוטי לאחר הקטיף. א. ניסויים מעבדתיים; ב. ניסויי ליווי משלוח
דו"ח סופי מוגש למנכ"ל סט-פק ל. א. בע"מ.
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם