נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השימוש בבטנות Xtend TM להפחתת טעם הלוואי במורקוט ופירוק החומצה באורה לאחר הקטיף
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1999
מקור הפרסום :
מחברים :
אהרוני, נחמיה
;
.
כהן, אליהו
;
.
שלום, יבין
;
.
שפירא, בוריס
;
.
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
השימוש בבטנות Xtend TM להפחתת טעם הלוואי במורקוט ופירוק החומצה באורה לאחר הקטיף
תקציר:
הערות:
דו"ח סופי מוגש למנכ"ל סט-פק ל. א. בע"מ.
קבצים קשורים :
אורה
הדרים
טיפול לאחר הקטיף
טעם
מורקוט (מנדרינה מצויה)
מנדרינה מצויה
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דין וחשבון
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
60163
עודכן לאחרונה:
05/07/2022 08:36
תאריך יצירה:
05/07/2022 08:35
אולי יעניין אותך גם
שמירה על איכות הטעם ב'וינולה' לאחר הקטיף, במשלוח, אחסון וחיי-מדף
פרסום מקצועי
קראו עוד
שיפור צבע הקליפה במנדרינה 'נובה-סנטינה' ע"י הבחלה
פרסום מקצועי
קראו עוד
הכרה ולימוד התנהגות המנדרינה 'אורה', זן חדש, לאחר הקטיף
פרסום מקצועי
קראו עוד
התנהגות מנדרינה 'אור' לעומת 'אורה' לאחר הקטיף
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת הדינוג בדונג טבעי על האיכות של מורקוט לאחר הקטיף
פרסום מקצועי
קראו עוד
הכרת מנדרינה 'נקטר' באחסון ובחיי-מדף
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מדעי
השימוש בבטנות Xtend TM להפחתת טעם הלוואי במורקוט ופירוק החומצה באורה לאחר הקטיף
דו"ח סופי מוגש למנכ"ל סט-פק ל. א. בע"מ.
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם