נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת תוספי תחמיץ לירק חיטה על הרכב כימי ונעכלות, פרופיל החמצה ועמידות לחשיפה אירובית [תקציר]
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2007
מקור הפרסום :
הכנס השנתי של מדעי הבקר
מחברים :
וינברג, צבי
;
.
חן, יאירה
;
.
כרך :
הכנס ה-19
מחברים נוספים:
ר' סולומון, ג' עדין - שה"ם
ש' רווח - מדרשת רופין
מ' וסר - רפת נירים
מנחים :
מעמוד:
82
עד עמוד:
83
(
סהכ עמודים:
2
)
קישור לפרסום :
השפעת תוספי תחמיץ לירק חיטה על הרכב כימי ונעכלות, פרופיל החמצה ועמידות לחשיפה אירובית [תקציר]
תקציר:
הערות:
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
בקר לחלב
הזנת בעלי חיים
חיטה
מספוא ומזון לבעלי חיים
נירים
פרות (בעלי חיים)
תחמיץ
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
תקציר
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
60367
עודכן לאחרונה:
21/07/2022 09:22
תאריך יצירה:
21/07/2022 09:21
אולי יעניין אותך גם
איכות תחמיצים משקיים מחיטה שנקצרה בדרגות הבשלה שונות [תקציר בלבד]
דוח מחקר
קראו עוד
כושר העמידות של תחמיצים שונים בתנאי חשיפה לאוויר [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
איכות תחמיצי חיטה משקיים בארץ [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השינויים שחלים בתחמיצי חיטה בעת חשיפה לאוויר [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השינויים שחלים בתחמיצים בעת חשיפה לאוויר [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת משך האחסון של תחמיצים על איכותם [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
השפעת תוספי תחמיץ לירק חיטה על הרכב כימי ונעכלות, פרופיל החמצה ועמידות לחשיפה אירובית [תקציר]
הכנס ה-19
ר' סולומון, ג' עדין - שה"ם
ש' רווח - מדרשת רופין
מ' וסר - רפת נירים
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם