נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת הטיפול בלחץ הידרודינמי על שינויי צבע של בשר מוכשר ארוז בוואקום [תקציר]
שנה:
2000
מחברים :
הולצר, צבי
;
.
כרך :
הכנס ה-12
מחברים נוספים:

א' קמפבל, ב' ברי, א' ספניר, מ' סלומון - משרד החקלאות האמריקאי

מנחים :
מעמוד:
80
עד עמוד:
81
(
סהכ עמודים:
2
)
תקציר:
הערות:
קבצים קשורים :
בשר
כשרות
צבע (בעלי חיים)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
תקציר
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
62135
עודכן לאחרונה:
21/09/2022 11:16
תאריך יצירה:
21/09/2022 11:16
אולי יעניין אותך גם
פרסום מדעי
השפעת הטיפול בלחץ הידרודינמי על שינויי צבע של בשר מוכשר ארוז בוואקום [תקציר]
הכנס ה-12

א' קמפבל, ב' ברי, א' ספניר, מ' סלומון - משרד החקלאות האמריקאי

פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם