נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
יעילות הניצול של פחמימות לא מבניות (פל"ם) במנות עתירות מזון מרוכז [תקציר]
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2000
מקור הפרסום :
הכנס השנתי של מדעי הבקר
מחברים :
ברוקנטל, ישראל
;
.
כרך :
הכנס ה-12
מחברים נוספים:
שמואל אברמסון, שאול זמבל ועמיחי אריאלי - הפקולטה לחקלאות
גבי עדין - שה"ם
מנחים :
מעמוד:
116
עד עמוד:
117
(
סהכ עמודים:
2
)
קישור לפרסום :
יעילות הניצול של פחמימות לא מבניות (פל"ם) במנות עתירות מזון מרוכז [תקציר]
תקציר:
הערות:
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
בקר
הזנת בעלי חיים
מאזן אנרגייה
פחמימות
פרות (בעלי חיים)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
תקציר
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
62157
עודכן לאחרונה:
21/09/2022 15:26
תאריך יצירה:
21/09/2022 15:26
אולי יעניין אותך גם
Influence of small intestinal protein on carbohydrate assimilation in beef and dairy cattle
דוח מחקר
קראו עוד
קביעת כמויות החלבון המגיעות למעי מעלי גירה באמצעות סימולציה של פריקות חומר אורגני וחלבון בשיטת שקי דקרון
פרסום מדעי
קראו עוד
אומדן יעילות ייצור ללא מדידת צריכת מזון [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת מקור הפחמימות הפריקות על הביצועים של פרות חלב גבוהות תנובה [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת פריקות חומר אורגני וחלבון בכרס על הייצור ויעילות הייצור של חלבון החלב [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
תנובת חלב, מאזן אנרגיה ואינסולין בבקר הולשטיין הישראלי [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
יעילות הניצול של פחמימות לא מבניות (פל"ם) במנות עתירות מזון מרוכז [תקציר]
הכנס ה-12
שמואל אברמסון, שאול זמבל ועמיחי אריאלי - הפקולטה לחקלאות
גבי עדין - שה"ם
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם