נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת חומצה ג'יברלית על הבשלת ענבים מזן סולטנינה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
גלפט-רייך, סילויה
;
.
מחברים נוספים:
ב' ספרן
כרך :
כח חוב' 7
שנה:
1974
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
מעמוד:
303
עד עמוד:
307
(
סהכ עמודים:
5
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
מאמר זה הופיע ב-1973 בעיתון Vitis, חוב' 12, 37-33.
הערות לעורכים:
gibberellic acid
גפן / ענבים
הבשלה
נגב
סולטנינה
עדולם (חבל ארץ)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
62729
עודכן לאחרונה:
14/12/2022 09:18
תאריך יצירה:
14/12/2022 09:17
אולי יעניין אותך גם
אחסון שסק
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת חומרי צמיחה למניעת נשירה טרום-קטיפית על כושר השתמרות תפוחים באיסום
פרסום מקצועי
קראו עוד
שיטות ותנאים לאחסון אפרסמונים בארץ
פרסום מקצועי
קראו עוד
שיטות ותנאים לאחסון אפרסמונים בארץ [מאמר שלישי]
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת משטרי השקיה שונים על כושר אחסון תפוחי אלכסנדר הגדול
פרסום מקצועי
קראו עוד
זירוז הבשלת שזיפים יפניים לאחר הקטיף למטרות ייצוא
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
השפעת חומצה ג'יברלית על הבשלת ענבים מזן סולטנינה
ב' ספרן
כח חוב' 7
מאמר זה הופיע ב-1973 בעיתון Vitis, חוב' 12, 37-33.
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם