נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
ננו-חומרים מבוססי פולימרים טבעיים לשיפור איכות והשתמרות של תוצרת חקלאית
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
פוברנוב, ילנה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
76 (פברואר)
שנה:
2022
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
מעמוד:
41
עד עמוד:
45
(
סהכ עמודים:
5
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
מאמר מתוך כינוס
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
Natural polymers
אחסון תוצרת חקלאית ומזון
איכות המזון
חיי מדף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
63490
עודכן לאחרונה:
22/02/2023 12:14
תאריך יצירה:
22/02/2023 12:14
אולי יעניין אותך גם
פיתוח של חומרים בטוחים לאריזות מזון בעלות תכונות אנטימיקרוביאליות בעזרת קישור קוולנטי של מלחי אמוניום רבעוניים
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח ציפויים מועילים לשמירת איכות ירקות ופירות לאחר הקטיף
דוח מחקר
קראו עוד
אריזה אנטימיקרוביאלית חדשנית להארכת חיי מדף של דגים טריים
דוח מחקר
קראו עוד
Nanotechnological Approaches to Form Active Edible Films and Coatings to Enhance Quality and Storability of Agricultural Food Products
פרסום מדעי
קראו עוד
Advanced edible coatings to improve quality and to prolong shelf life of fresh agricultural products
פרסום מדעי
קראו עוד
שמירה על איכות הטעם ב'וינולה' לאחר הקטיף, במשלוח, אחסון וחיי-מדף
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
ננו-חומרים מבוססי פולימרים טבעיים לשיפור איכות והשתמרות של תוצרת חקלאית
76 (פברואר)
פרסום מקצועי