נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
גורמים מחמצני קרוטנואידים בפירות פלפל
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1974
מקור הפרסום :
האוניברסיטה העברית
מחברים :
קנר, יוסף
;
.
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
בודובסקי, פייר
;
.
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
גורמים מחמצני קרוטנואידים בפירות פלפל
תקציר:
מתוך התקציר:
הערות:
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
ביוכימיה
חמצון
פלפל
קרוטנואידים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דיסרטציה
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
63534
עודכן לאחרונה:
06/03/2023 07:41
תאריך יצירה:
06/03/2023 07:40
אולי יעניין אותך גם
הרס קרוטן בצמחים ירוקים
פרסום מדעי
קראו עוד
ועוד על תוספות שומניות בתערובות לפטמים
מסמך מורשת
קראו עוד
פרו-ויטמינים A2
פרסום מדעי
קראו עוד
ליפוקסיגנז ואנזימים אחרים מחמצני ליפידים בצמחים ירוקים
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעות תנאי סביבה על היווצרות נזקי-חום בפרי העגבניה ובדיקת שינויים פיזיולוגיים החלים בו
פרסום מדעי
קראו עוד
ברור הסבות הגורמות להופעת מחסור בויטמין E באפרוחים
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
גורמים מחמצני קרוטנואידים בפירות פלפל
מתוך התקציר:
פרסום מדעי
מתוך התקציר:
אולי יעניין אותך גם