נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שינויים בפוטנציאל ההשחמה ובמיקום האנזים פוליפנול אוקסידז בציפת פרי האבוקדו במהלך ההבשלה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1978
סהכ עמודים:
58
מקור הפרסום :
דוחות מכון וולקני
מחבר :
כהן, ורדה
;
.
שרון, אסנת
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון לטכנולוגיה ואחסון של תוצרת חקלאית
סוג מסמך:
דין וחשבון
;
.
מחקרים תקופתיים וולקני
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
בולטין מס' 181; נוספו שער ותקציר באנגלית
הערות לעורכים:
אבוקדו
אחסון מזון
אנזימים
הבשלה
הזדקנות
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
63636
עודכן לאחרונה:
16/03/2023 14:31
תאריך יצירה:
16/03/2023 09:23
אולי יעניין אותך גם
Avocado Mesocarp; Browning Potential, Carotenoid Content, Polyphetiol Oxidase, Catalase and Peroxidase Activities: Comparison Between Six Avocado Cultivars
פרסום מדעי
קראו עוד
The Intracellular Location of Particulate‐Bound Polyphenol Oxidase in Avocado Mesocarp
פרסום מדעי
קראו עוד
Browning Potential, PPO, Catalase and Acid Phosphatase Activities during Ripening of Non‐chilled and Chilled Avocado
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעות 1-MCP על הבשלה, הזדקנות וטעם של מלון מטיפוס 'גליה'
דוח מחקר
קראו עוד
שינויים בפוטנציאל השחמה ובמיקום האנזים פוליפנול אוקסידז בציפת פרי האבוקדו במהלך ההבשלה
פרסום מדעי
קראו עוד
פראוקסידז מפקעות תפוחי-אדמה: אפיון ביוכימי חלקי של האנזים ובדיקת השינויים בפעילות האנזים במהלך אחסון הפקעות ב-4 מ"צ וב-17 מ"צ
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
שינויים בפוטנציאל ההשחמה ובמיקום האנזים פוליפנול אוקסידז בציפת פרי האבוקדו במהלך ההבשלה
בולטין מס' 181; נוספו שער ותקציר באנגלית
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם