נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
פעילות עמילאז וצלולאז בפרי אבוקדו לאחר הקטיף
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1977
סהכ עמודים:
59
מקור הפרסום :
דוחות מכון וולקני
מחבר :
פוקס, יורם
;
.
פסיס, עדנה
;
.
שיפמן-נדל, מינה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון לטכנולוגיה ואחסון של תוצרת חקלאית
סוג מסמך:
דין וחשבון
;
.
מחקרים תקופתיים וולקני
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
בולטין מס' 172; נוספו שער ותקציר באנגלית
הערות לעורכים:
אבוקדו
אחסון מזון
אנזימים
הבשלה
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
63642
עודכן לאחרונה:
16/03/2023 14:28
תאריך יצירה:
16/03/2023 14:28
אולי יעניין אותך גם
פעילות עמילאז וצלולאז בפרי האבוקדו לאחר הקטיף
פרסום מדעי
קראו עוד
הבחלת פירות מנגו הלכה למעשה
פרסום מקצועי
קראו עוד
מחלות פרי האבוקדו המתפתחות לאחר הקטיף
פרסום מקצועי
קראו עוד
מחקרים באחסון פירות אבוקדו לאחר הקטיף (1971/72-1972/73)
מסמך מורשת
קראו עוד
La biologie et la pathogenicité des champignons causant les pourritures de l'avocat après la récolte
פרסום מדעי
קראו עוד
The response of avocado fruits to different storage temperatures
פרסום מדעי
קראו עוד
מסמך מורשת
פעילות עמילאז וצלולאז בפרי אבוקדו לאחר הקטיף
בולטין מס' 172; נוספו שער ותקציר באנגלית
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם