שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
השפעת רמת הדשן החנקני, תכיפות הקציר ומועד סיום עונת הקציר על תכולת הפחמימות ועל כושר ההתחדשות של עשב הרודס
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1969
סהכ עמודים:
39
מקור הפרסום :
דוחות מכון וולקני
מחבר :
דברת, עמוס
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
מכון וולקני לחקר החקלאות (יחידה)
סוג מסמך:
דין וחשבון
;
.
מחקרים תקופתיים וולקני
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
מחבר נוסף: י' כהן; בולטין 129; נוספו שער ותקציר באנגלית
הערות לעורכים:
אסיף / קציר
דישון
הזנת הצמח
עשבת המרעה (עשב רודס)
פחמימות
פלמחים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
64283
עודכן לאחרונה:
13/07/2023 14:17
תאריך יצירה:
18/05/2023 10:46
אולי יעניין אותך גם
Do saponins present in model systems and legume bread modulate cholesterol absorption in vitro and in vivo?
דוח מחקר
קראו עוד
מודלים לתיאור הגדילה והתגובה לקציר של עשב רודס (Chloris Gayana Kunth)
פרסום מדעי
קראו עוד
השקיית עשב רודס בקולחים: השפעת תכיפות ההשקיה והדישון החנקני על היבול ועל מאזן החנקן
מסמך מורשת
קראו עוד
היבטים מורפולוגיים ופיסיולוגיים במהלך התחדשותו של עשב רודס (.CHLORIS GAYANA KUNTH) אחרי הקציר
פרסום מדעי
קראו עוד
היבטים מורפולוגיים ופיסיולוגיים במהלך התחדשותו של עשב רודס (.CHLORIS GAYANA KUNTH) אחרי הקציר
מסמך מורשת
קראו עוד
ניצול קולחים עירוניים להשקיית גידולים חקלאיים
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
השפעת רמת הדשן החנקני, תכיפות הקציר ומועד סיום עונת הקציר על תכולת הפחמימות ועל כושר ההתחדשות של עשב הרודס
מחבר נוסף: י' כהן; בולטין 129; נוספו שער ותקציר באנגלית
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם