שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
הבשלת הפרי והקטיף
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2000
מקור הפרסום :
גידול התפוח
מחברים :
בן-אריה, רות
;
.
כרך :
מחברים נוספים:
אברי צור
מנחים :
מעמוד:
135
עד עמוד:
145
(
סהכ עמודים:
11
)
קישור לפרסום :
הבשלת הפרי והקטיף
תקציר:
הערות:
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
הבשלה
קטיף
תפוח
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
פרק מתוך ספר
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
64419
עודכן לאחרונה:
14/01/2024 13:10
תאריך יצירה:
06/06/2023 13:43
אולי יעניין אותך גם
Microsomal membrane changes during the ripening of apple fruit
פרסום מדעי
קראו עוד
שיפורים במניעת הנשירה של תפוחים לפני הבשלתם
מסמך מורשת
קראו עוד
The Effect of Calcium in Fruit Cell Wall and Plasmalemma during Storage and Ripening
דוח מחקר
קראו עוד
שינויים במבנה דופן תאי פרי האפרסק והתפוח במהלך התרככותם לאחר הקטיף; מעורבות קשרים אסטריים בין פקטין למולקולות אחרות
דוח מחקר
קראו עוד
Malic enzyme in pome fruits; some properties and relation to fruit ripening
פרסום מדעי
קראו עוד
Ultrastructural Changes in the Cell Walls of Ripening Apple and Pear Fruit
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
הבשלת הפרי והקטיף
אברי צור
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם