נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השוואת תפוחי-אדמה מיובשים לפתיתים ולאבקה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1971
סהכ עמודים:
21
מקור הפרסום :
דוחות מכון וולקני
מחבר :
בן-גרא, איתמר
;
.
בסקר, ה'
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
האגף לאחסון וטכנולוגיה של מזון
סוג מסמך:
דין וחשבון
;
.
מחקרים תקופתיים וולקני
;
.
שפה:
אנגלית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
Preliminary report no. 703; added t.p. and summary in Hebrew
הערות לעורכים:
Potatoes
טכנולוגיה של מזון
ייבוש
תפוח אדמה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
64793
עודכן לאחרונה:
27/06/2023 11:59
תאריך יצירה:
27/06/2023 11:59
אולי יעניין אותך גם
Centigrade scale temperature corrections to the specific gravity of potatoes
פרסום מדעי
קראו עוד
משקל הנטו של קופסות שימורים
מסמך מורשת
קראו עוד
מניעת הצטברותו של הגורם המר במוצרים של תפוזי שמוטי
מסמך מורשת
קראו עוד
שיטות אחידות לבדיקת תפודים
מסמך מורשת
קראו עוד
בקרת איכות במפעל קטן לשימורי פטריות
מסמך מורשת
קראו עוד
שינויים עונתיים במנת הייבוש האופטימאלית של משמש
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
השוואת תפוחי-אדמה מיובשים לפתיתים ולאבקה
Preliminary report no. 703; added t.p. and summary in Hebrew
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם