נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השחמה בציפת פרי האבוקדו: השוואה בין זנים פוארטה ולירמן
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1976
סהכ עמודים:
84
מקור הפרסום :
דוחות מכון וולקני
מחבר :
כהן, ורדה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון לטכנולוגיה ואחסון של תוצרת חקלאית
סוג מסמך:
דין וחשבון
;
.
מחקרים תקופתיים וולקני
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
מחברים נוספים: א' גולן (גולדהירש) וא' סדובסקי; בולטין מס' 158; נוספו שער ותקציר באנגלית
הערות לעורכים:
אבוקדו
אחסון מזון
החמה
טכנולוגיה ואחסון
לירמן (אבוקדו)
פוארטה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
64946
עודכן לאחרונה:
13/07/2023 11:35
תאריך יצירה:
13/07/2023 11:34
אולי יעניין אותך גם
Polyphenol oxidase isoenzymes in avocado
פרסום מדעי
קראו עוד
Polyphenol oxidase activity and browning of three avocado varieties
פרסום מדעי
קראו עוד
Relationship between polyphenols and browning in avocado mesocarp. Comparison between the Fuerte and Lerman cultivars
פרסום מדעי
קראו עוד
SOME BIOCHEMICAL PROPERTIES OF POLYPHENOLOXIDASE FROM TWO AVOCADO VARIETIES DIFFERING IN THEIR BROWNING RATES
פרסום מדעי
קראו עוד
EVALUATION OF BROWNING POTENTIAL IN AVOCADO MESOCARP
פרסום מדעי
קראו עוד
הצטברות תוצרים פלואורסצנטיים של חמצון ליפידים במהלך הבשלת פירות אבוקדו מזן פוארטה
פרסום מקצועי
קראו עוד
מסמך מורשת
השחמה בציפת פרי האבוקדו: השוואה בין זנים פוארטה ולירמן
מחברים נוספים: א' גולן (גולדהירש) וא' סדובסקי; בולטין מס' 158; נוספו שער ותקציר באנגלית
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם