נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
טכנולוגיה של מזון (פרסומים שונים)
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
0
סהכ עמודים:
5
מקור הפרסום :
מחבר :
סמיש, זדנקה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המחלקה לטכנולוגיה של מזון
סוג מסמך:
עלון
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
הערות:
מתוך: כתביה המדעיים של זדנקה סמיש, כרך 2
הערות לעורכים:
אפונה
זית
טכנולוגיה של מזון
כבישה
לימון (מילת מפתח פנימית)
מיצים
מלפפון
ריבות
שימור מזון
שעועית
תפוז
תפוח
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
65204
עודכן לאחרונה:
14/08/2023 12:04
תאריך יצירה:
14/08/2023 12:03
אולי יעניין אותך גם
כיבוש הכרוב
מסמך מורשת
קראו עוד
הוראות לכבישת הזית הירוק
מסמך מורשת
קראו עוד
הכנת מיץ ענבים ושימורו
מסמך מורשת
קראו עוד
מוצרי עגבניות
מסמך מורשת
קראו עוד
מימי בראשית ועד ימינו – על תולדות המחלקה לטכנולוגיה של מזון
מסמך מורשת
קראו עוד
הוראות לכבישת זיתים ירוקים
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
טכנולוגיה של מזון (פרסומים שונים)
מתוך: כתביה המדעיים של זדנקה סמיש, כרך 2
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם