נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
התאמת הזן ספדונה לתעשיית השימורים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1968
סהכ עמודים:
11
מקור הפרסום :
מחבר :
לודין, אשר
;
.
סמיש, זדנקה
;
.
קנר, יוסף
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המחלקה לטכנולוגיה של מזון
סוג מסמך:
דין וחשבון
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
הערות:
- דו"ח פנימי
- מתוך: כתביה המדעיים של זדנקה סמיש, כרך 2
הערות לעורכים:
אגס
טכנולוגיה של מזון
ספדונה
שימור מזון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
65210
עודכן לאחרונה:
14/08/2023 12:30
תאריך יצירה:
14/08/2023 12:30
אולי יעניין אותך גם
בחינת זנים של תפוחי-עץ לשימורים (ניסויים מוקדמים בתפוחי-עץ מהגליל העליון)
מסמך מורשת
קראו עוד
ייצור ניסיוני של שימורי תירס מתוק
מסמך מורשת
קראו עוד
ניצול משמש כפרי מיובש ובצורת קלף
מסמך מורשת
קראו עוד
ניסויים לניצול תעשייתי של גויאבות ורימונים
מסמך מורשת
קראו עוד
הערכת תכונותיהם של זני אפרסק לתעשיית שימורים ולמאכל כפרי טרי
מסמך מורשת
קראו עוד
Investigation into the peeling of tomatoes for canning
פרסום מדעי
קראו עוד
מסמך מורשת
התאמת הזן ספדונה לתעשיית השימורים
- דו"ח פנימי
- מתוך: כתביה המדעיים של זדנקה סמיש, כרך 2
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם