שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
שיפור הטעם והריח בזני מלון מסחריים בשיטה אנליטית חדישה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
רביד, עוזי
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
בורגר, יוסף
;
.
לוינסון, אפרים
;
.
לרקוב, אולגה
;
.
מנשה, לאורה
;
.
פריימן, ליליה
;
.
קציר, נורית
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2000
מספר תוכנית :
255-0516-00
קישור לפרסום :
שיפור הטעם והריח בזני מלון מסחריים בשיטה אנליטית חדישה
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
איכות תוצרת חקלאית (תחום)
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
ארומה
דובלון
הכלאה
זנים (בוטניקה)
חיי מדף
טעם
מלון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
658
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:32
אולי יעניין אותך גם
התמרה ביולוגית של מרכיבי שמנים אתריים לחומרי טעם וריח טבעיים
דוח מחקר
קראו עוד
בידוד הגנים ואפיון אנזימי המפתח לייצור חומרי טעם וארומה טרפניים מהדרים
דוח מחקר
קראו עוד
צמחי תבלין ובושם כמקור להפקת חומרי טעם וריח טבעיים
דוח מחקר
קראו עוד
השפעת צירופי זן/כנה על הטעם והארומה של פרי הדר
דוח מחקר
קראו עוד
לימוד כושר ההשתמרות של מלון ואבטיח באחסנה ממושכת, בחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא ולימוד היבטים הקשורים לירידה באיכות וטעם הפירות
דוח מחקר
קראו עוד
Sensory and quality analysis of different melon cultivars after prolonged storage
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
שיפור הטעם והריח בזני מלון מסחריים בשיטה אנליטית חדישה
255-0516-00
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם