נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שיפור הטעם והריח בזני מלון מסחריים בשיטה אנליטית חדישה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
רביד, עוזי
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
בורגר, יוסף
;
.
לוינסון, אפרים
;
.
לרקוב, אולגה
;
.
מנשה, לאורה
;
.
פריימן, ליליה
;
.
קציר, נורית
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2000
מספר תוכנית :
255-0516-00
קישור לפרסום :
שיפור הטעם והריח בזני מלון מסחריים בשיטה אנליטית חדישה
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
איכות תוצרת חקלאית (תחום)
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
ארומה
דובלון
הכלאה
זנים (בוטניקה)
חיי מדף
טעם
מלון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
658
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:32
אולי יעניין אותך גם
הצטברות חומרי הדברה בבלוטות שמן אתרי
דוח מחקר
קראו עוד
הבקרה הגנטית בקביעת הארומה והאיכות בפירות של מלונים
דוח מחקר
קראו עוד
הבקרה הגנטית בקביעת הארומה והאיכות בפירות של מלונים
דוח מחקר
קראו עוד
Essential oil compounds of Origanum dayi Post
פרסום מדעי
קראו עוד
Acetyl-CoA: Alcohol acetyltransferase activity and aroma formation in ripening melon fruits
פרסום מדעי
קראו עוד
Enantiomeric composition of (E)- and (Z)-sabinene hydrate and their acetates in five Origanum spp
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
שיפור הטעם והריח בזני מלון מסחריים בשיטה אנליטית חדישה
255-0516-00
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם