חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שיפור הטעם והריח בזני מלון מסחריים בשיטה אנליטית חדישה
חוקר ראשי :
רביד, עוזי
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
בורגר, יוסף
;
.
לוינסון, אפרים
;
.
לרקוב, אולגה
;
.
מנשה, לאורה
;
.
פריימן, ליליה
;
.
קציר, נורית
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2000
מספר תוכנית :
255-0516-00
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
איכות תוצרת חקלאית (תחום)
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
ארומה
דובלון
הכלאה
זנים (בוטניקה)
חיי מדף
טעם
מלון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
658
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:32
דוח מחקר
שיפור הטעם והריח בזני מלון מסחריים בשיטה אנליטית חדישה
255-0516-00
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם