נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
כיצד כנות, בשילוב עם איכויות מים שונות, משפיעות על היבול והאיכות של פרי עגבניות צ'רי מורכבות לאחר הקטיף?
מחבר :
אבו-גליון, היאם
;
.
אלקלעי-טוביה, שרון
;
.
זערור, מרב
;
.
פליק, אלעזר
;
.
צ'לופוביץ, דניאל
;
.
מחברים נוספים:

מילי זנבר, מיכל עמיחי, שבתאי כהן (מו"פ רמת נגב), ציון שמר, שלמה שריג

כרך :
גיליון 311
שנה:
2017
מקור הפרסום :
שדה וירק
מאגר מידע:
יחידה:
המחלקה לחקר תוצרת חקלאית לאחר הקטיף
מעמוד:
51
עד עמוד:
54
(
סהכ עמודים:
4
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:

הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
איכות המזון
הרכבה
יבולים / הנבה
מים
נגב
עגבנייה שרי
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
66196
עודכן לאחרונה:
31/10/2023 09:17
תאריך יצירה:
31/10/2023 09:14
אולי יעניין אותך גם
פרסום מקצועי
כיצד כנות, בשילוב עם איכויות מים שונות, משפיעות על היבול והאיכות של פרי עגבניות צ'רי מורכבות לאחר הקטיף?

מילי זנבר, מיכל עמיחי, שבתאי כהן (מו"פ רמת נגב), ציון שמר, שלמה שריג

גיליון 311

פרסום מקצועי

אולי יעניין אותך גם