נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
המלצות לטיפול בפרי פלפל קטוף ליצוא
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
פליק, אלעזר
;
.
מחברים נוספים:
יורם צביאלי, מילי זנבר, עדי סויסה ודוד סילברמן
כרך :
גיליון 322
שנה:
2018
מקור הפרסום :
מבזק ירקות
מאגר מידע:
יחידה:
המחלקה לחקר תוצרת חקלאית לאחר הקטיף
מעמוד:
22
עד עמוד:
24
(
סהכ עמודים:
3
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
אריזה
הובלה
חיטוי
חיי מדף
יצוא
פלפל
קטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
66463
עודכן לאחרונה:
06/11/2023 08:52
תאריך יצירה:
06/11/2023 08:50
אולי יעניין אותך גם
Berba, sortiranje, pakovanje i čuvanje povrća [Harvest, sorting, packaging and storage of vegetables]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת רשתות צל צבעוניות על איכות פלפל לאחר הקטיף
פרסום מקצועי
קראו עוד
פתרון לתופעת התמוטטות מכולות ליצוא גזר - כשמחקר מדעי הופך להמלצה לחקלאי
פרסום מקצועי
קראו עוד
עובש אפור גורם לריקבון אשרוש הגזר במהלך אחסון בקור
פרסום מקצועי
קראו עוד
הנחיות והמלצות לטיפול בפרי פלפל קטוף ליצוא
פרסום מקצועי
קראו עוד
הנחיות והמלצות לטיפול בפרי פלפל קטוף ליצוא
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
המלצות לטיפול בפרי פלפל קטוף ליצוא
יורם צביאלי, מילי זנבר, עדי סויסה ודוד סילברמן
גיליון 322
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם