נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
פלפל אדום: איכות, מרכיבים תזונתיים וארומה לאחר אחסנה ממושכת בטמפרטורות תת-אופטימליות
מחבר :
אלקלעי-טוביה, שרון
;
.
פליק, אלעזר
;
.
צ'לופוביץ, דניאל
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
גיליון 335
שנה:
2020
מקור הפרסום :
שדה וירק
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לחקר אחסון ואיכות תוצרת חקלאית ומזון
מעמוד:
66
עד עמוד:
70
(
סהכ עמודים:
5
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:

מחקר זה הוכיח, כי איכותו החיצונית, הפנימית, התזונתית והארומה של הפלפל האדום יכולה להישמר בטמפרטורות תת-אופטימליות של 4 מ"צ, טמפרטורה שתקטול את הזבוב הים התיכוני, אשר יכולה לשמש כטיפול הסגר (מתוך המאמר)

הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
ארומה
טמפרטורה
פלפל
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
66521
עודכן לאחרונה:
13/11/2023 11:37
תאריך יצירה:
13/11/2023 11:29
אולי יעניין אותך גם
פרסום מקצועי
פלפל אדום: איכות, מרכיבים תזונתיים וארומה לאחר אחסנה ממושכת בטמפרטורות תת-אופטימליות
גיליון 335

מחקר זה הוכיח, כי איכותו החיצונית, הפנימית, התזונתית והארומה של הפלפל האדום יכולה להישמר בטמפרטורות תת-אופטימליות של 4 מ"צ, טמפרטורה שתקטול את הזבוב הים התיכוני, אשר יכולה לשמש כטיפול הסגר (מתוך המאמר)

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם