נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
אחסנת פלפל צהוב בטמפרטורות תת-אופטימליות לשמירה על איכותו ומרכיביו התזונתיים לאחר הקטיף
מחבר :
אלקלעי-טוביה, שרון
;
.
פליק, אלעזר
;
.
צ'לופוביץ, דניאל
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
גיליון 336
שנה:
2021
מקור הפרסום :
שדה וירק
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לחקר אחסון ואיכות תוצרת חקלאית ומזון
מעמוד:
35
עד עמוד:
38
(
סהכ עמודים:
4
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:

כושר אחסנתו של הפלפל הצהוב אמנם קצר יותר, אך הוא פודה מחירים גבוהים יותר בשווקים. כדי לנסות ולהאריך את משך האחסון, בחנה עבודה זו, במשך שנתיים, כיצד טמפרטורות אחסנה תת-אופטימליות (4 ו-1.5 מ"צ), היכולות לשמש כטיפולי הסגר, ישפיעו על מדדי איכות חיצוניים ועל מרכיבים תזונתיים בפלפל צהוב, לאחר קטיף ואחסנה ממושכת. (מתוך המאמר)
 

הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
טמפרטורה
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
פלפל
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
66523
עודכן לאחרונה:
13/11/2023 13:28
תאריך יצירה:
13/11/2023 13:27
אולי יעניין אותך גם
פרסום מקצועי
אחסנת פלפל צהוב בטמפרטורות תת-אופטימליות לשמירה על איכותו ומרכיביו התזונתיים לאחר הקטיף
גיליון 336

כושר אחסנתו של הפלפל הצהוב אמנם קצר יותר, אך הוא פודה מחירים גבוהים יותר בשווקים. כדי לנסות ולהאריך את משך האחסון, בחנה עבודה זו, במשך שנתיים, כיצד טמפרטורות אחסנה תת-אופטימליות (4 ו-1.5 מ"צ), היכולות לשמש כטיפולי הסגר, ישפיעו על מדדי איכות חיצוניים ועל מרכיבים תזונתיים בפלפל צהוב, לאחר קטיף ואחסנה ממושכת. (מתוך המאמר)
 

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם