נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הפריט הזה גנוז
פיתוחים טכנולוגיים להגברת כושר ההשתמרות של תבליני עלה טריים לייצוא [דו"ח לשנים 1999 ו-2000]
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
אהרוני, נחמיה
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אהרון, ציון
;
.
מאורר, דליה
;
.
צ'לופוביץ, דניאל
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2000
מספר תוכנית :
406-0805-99
קישור לפרסום :
פיתוחים טכנולוגיים להגברת כושר ההשתמרות של תבליני עלה טריים לייצוא [דו"ח לשנים 1999 ו-2000]
קרן מחקר:
מועצת הירקות
תחום :
איכות תוצרת חקלאית (תחום)
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
טכנולוגיה ואחסון
יצוא
צמחי תבלין
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
66582
עודכן לאחרונה:
15/11/2023 10:57
תאריך יצירה:
15/11/2023 10:56
אולי יעניין אותך גם
פיתוחים טכנולוגיים להגברת כושר ההשתמרות של תבליני עלה טריים לייצוא
דוח מחקר
קראו עוד
אחסון ומשלוח ימי של תבלינים באווירה מבוקרת במשולב עם אווירה מתואמת
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוחים טכנולוגיים להגברת כושר ההשתמרות של תבליני עלה טריים לייצוא
דוח מחקר
קראו עוד
הארכת כושר ההשתמרות של תבלינים טריים לייצוא הנשלחים באוויר או בים
דוח מחקר
קראו עוד
הארכת כושר ההשתמרות של תבלינים טריים לייצוא הנשלחים באוויר או בים
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוחים טכנולוגיים להגברת כושר ההשתמרות של תבליני עלה טריים לייצוא; אחסון ומשלוח ימי של תבלינים באווירה מבוקרת במשולב עם אווירה מתואמת [דו"ח מאוחד לעונת 2001/2000]
דוח מחקר
קראו עוד
דוח מחקר
פיתוחים טכנולוגיים להגברת כושר ההשתמרות של תבליני עלה טריים לייצוא [דו"ח לשנים 1999 ו-2000]
406-0805-99
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם