במשך שתי עונות גידול רצופות בחנו כיצד האיכות והכמות של מי ההשקיה בערבה התיכונה השפיעו על איכות פלפל לאחר אחסנה ממושכת ועל חיי מדף. צמחי הפלפל הושקו בשלוש רמות של מליחות ובשלוש כמויות של מים, בהתאם למליחות. נמצא כי איכות הפרי הטובה ביותר לאחר אחסנה וחיי מדף התקבלה בהשקיית הצמחים במים מליחים, ברמה של 2.8 דצ"ס/מ' (מתוך המאמר)
במשך שתי עונות גידול רצופות בחנו כיצד האיכות והכמות של מי ההשקיה בערבה התיכונה השפיעו על איכות פלפל לאחר אחסנה ממושכת ועל חיי מדף. צמחי הפלפל הושקו בשלוש רמות של מליחות ובשלוש כמויות של מים, בהתאם למליחות. נמצא כי איכות הפרי הטובה ביותר לאחר אחסנה וחיי מדף התקבלה בהשקיית הצמחים במים מליחים, ברמה של 2.8 דצ"ס/מ' (מתוך המאמר)