נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השקיית פלפל במים מליחים: כיצד כמות ורמת מליחות של מי השקיה משפיעות על איכות פלפל לאחר הקטיף ועל רגישותו לנזקי צינה?
מחבר :
אלקלעי-טוביה, שרון
;
.
פליק, אלעזר
;
.
צ'לופוביץ, דניאל
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
340
שנה:
2021
מקור הפרסום :
שדה וירק
מאגר מידע:
יחידה:
המחלקה לחקר תוצרת חקלאית לאחר הקטיף
מעמוד:
65
עד עמוד:
68
(
סהכ עמודים:
4
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:

במשך שתי עונות גידול רצופות בחנו כיצד האיכות והכמות של מי ההשקיה בערבה התיכונה השפיעו על איכות פלפל לאחר אחסנה ממושכת ועל חיי מדף. צמחי הפלפל הושקו בשלוש רמות של מליחות ובשלוש כמויות של מים, בהתאם למליחות. נמצא כי איכות הפרי הטובה ביותר לאחר אחסנה וחיי מדף התקבלה בהשקיית הצמחים במים מליחים, ברמה של 2.8 דצ"ס/מ' (מתוך המאמר)

הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
איכות המזון
השקיה
חיי מדף
מים מליחים
עקת קור
ערבה (אזור)
פלפל
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
66721
עודכן לאחרונה:
20/11/2023 07:45
תאריך יצירה:
20/11/2023 07:43
אולי יעניין אותך גם
פרסום מקצועי
השקיית פלפל במים מליחים: כיצד כמות ורמת מליחות של מי השקיה משפיעות על איכות פלפל לאחר הקטיף ועל רגישותו לנזקי צינה?
340

במשך שתי עונות גידול רצופות בחנו כיצד האיכות והכמות של מי ההשקיה בערבה התיכונה השפיעו על איכות פלפל לאחר אחסנה ממושכת ועל חיי מדף. צמחי הפלפל הושקו בשלוש רמות של מליחות ובשלוש כמויות של מים, בהתאם למליחות. נמצא כי איכות הפרי הטובה ביותר לאחר אחסנה וחיי מדף התקבלה בהשקיית הצמחים במים מליחים, ברמה של 2.8 דצ"ס/מ' (מתוך המאמר)

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם