נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת כנות על ארומה וטעם של אבטיח מזן פאסיניישן לאחר הקטיף
מחבר :
אזולאי, תמר
;
.
אלקלעי-טוביה, שרון
;
.
פליק, אלעזר
;
.
צ'לופוביץ, דניאל
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
גיליון 341
שנה:
2021
מקור הפרסום :
שדה וירק
מאגר מידע:
יחידה:
המחלקה לחקר תוצרת חקלאית לאחר הקטיף
מעמוד:
58
עד עמוד:
61
(
סהכ עמודים:
4
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:

מחקר זה בחן כיצד שילוב של רוכב (פאסיניישן) וכנות שונות ( AQ, TZ , נורית וטצקאבוטו), בהשוואה לצמחים לא מורכבים או מורכבים על עצמם, משפיע על מדדי איכות חיצוניים, פנימיים, סנסורים וארומטיים של אבטיח לאחר הקטיף, שנקטף מבית רשת נגד חרקים ואוחסן 6 ימים בטמפרטורה של כ-20 מ"צ. (מתוך המאמר)

הערות:
הערות לעורכים:
אבטיח
אחסון מזון
איכות המזון
ארומה
בשור
הרכבה
חוות (מינהל המחקר החקלאי)
טעם
פאסיניישן (אבטיח)
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
66727
עודכן לאחרונה:
20/11/2023 08:12
תאריך יצירה:
20/11/2023 08:10
אולי יעניין אותך גם
פרסום מקצועי
השפעת כנות על ארומה וטעם של אבטיח מזן פאסיניישן לאחר הקטיף
גיליון 341

מחקר זה בחן כיצד שילוב של רוכב (פאסיניישן) וכנות שונות ( AQ, TZ , נורית וטצקאבוטו), בהשוואה לצמחים לא מורכבים או מורכבים על עצמם, משפיע על מדדי איכות חיצוניים, פנימיים, סנסורים וארומטיים של אבטיח לאחר הקטיף, שנקטף מבית רשת נגד חרקים ואוחסן 6 ימים בטמפרטורה של כ-20 מ"צ. (מתוך המאמר)

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם