נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שיפור חנטת פרי מלון בטמפרטורות נמוכות באמצעות פרתנוקרפיה טרנסגנית [תקציר בלבד]
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
ברג, רבקה
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
זלץ, יחיעם
;
.
נרסון, חיים
;
.
שבתאי, שרה
;
.
חוקרים נוספים :
וולף, שמואל
שנה:
2002
מספר תוכנית :
261-0367-02
קישור לפרסום :
שיפור חנטת פרי מלון בטמפרטורות נמוכות באמצעות פרתנוקרפיה טרנסגנית [תקציר בלבד]
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
בתי צמיחה
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
בתי צמיחה
גנטיקה
התמרה גנטית
חנטה
מלון
פרתנוקרפייה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
668
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:32
אולי יעניין אותך גם
השבחה מולקולרית למניעת נשירת אבקה בשושן
דוח מחקר
קראו עוד
שיפור החנטה ואיכות הפרי של עגבניות חממה ותעשיה באמצעות החדרת גן לפרתנוקרפייה
דוח מחקר
קראו עוד
איתור מוטציות לפרתנוקרפיה דומיננטית בעגבנייה
דוח מחקר
קראו עוד
השבחה מולקולרית בשושן הפסחא: החדרת גן למניעת התפתחות אבקה נושרת בפרחים
פרסום מדעי
קראו עוד
איתור מוטציות לפרתנוקרפיה דומיננטית בעגבניה
דוח מחקר
קראו עוד
זיהוי מוטציה חדשה בעגבניה המאפשרת חנטה פרתנוקרפית בתנאי חום קיצוניים
דוח מחקר
קראו עוד
דוח מחקר
שיפור חנטת פרי מלון בטמפרטורות נמוכות באמצעות פרתנוקרפיה טרנסגנית [תקציר בלבד]
וולף, שמואל
261-0367-02
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם