שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
שיפור חנטת פרי מלון בטמפרטורות נמוכות באמצעות פרתנוקרפיה טרנסגנית
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
ברג, רבקה
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
זלץ, יחיעם
;
.
נרסון, חיים
;
.
שבתאי, שרה
;
.
חוקרים נוספים :
וולף, שמואל
שנה:
2002
מספר תוכנית :
261-0367-02
קישור לפרסום :
שיפור חנטת פרי מלון בטמפרטורות נמוכות באמצעות פרתנוקרפיה טרנסגנית
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
בתי צמיחה
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
בתי צמיחה
גנטיקה
התמרה גנטית
חנטה
מלון
פרתנוקרפייה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
668
עודכן לאחרונה:
30/07/2024 08:04
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:32
אולי יעניין אותך גם
שיפור החנטה ואיכות הפרי של עגבניות חממה ותעשיה באמצעות החדרת גן לפרתנוקרפייה
דוח מחקר
קראו עוד
בעיות בפרתנוקרפיה של תמר
דוח מחקר
קראו עוד
איתור מוטציות לפרתנוקרפיה דומיננטית בעגבנייה
דוח מחקר
קראו עוד
Parthenocarpy in the tomato: genetics, physiology and use
דוח מחקר
קראו עוד
פרתנוקרפיה סביבתית במלונים והשפעת זרעים על גדילת הפרי
מסמך מורשת
קראו עוד
זיהוי מוטציה חדשה בעגבניה המאפשרת חנטה פרתנוקרפית בתנאי חום קיצוניים
דוח מחקר
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
שיפור חנטת פרי מלון בטמפרטורות נמוכות באמצעות פרתנוקרפיה טרנסגנית
וולף, שמואל
261-0367-02
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם