שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
איכות החיטים בארץ
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1953
סהכ עמודים:
7
מקור הפרסום :
כתבים (המכון הלאומי והאוניברסיטאי לחקלאות)
מחבר :
פלאוט, מנקו (מנחם-יוסף)
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
סוג מסמך:
מאמר
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
קישור לקובץ;
הערות:
מחבר נוסף: ב' זלצבוך; כרך ד, חוב' ג, עמ' 79-73
See also the English version, vol. 4, pp. 63-66
הערות לעורכים:
אפייה
גידולי שדה
חיטה
חיטה קשה
חיטה רכה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
67208
עודכן לאחרונה:
07/12/2023 10:57
תאריך יצירה:
07/12/2023 08:10
אולי יעניין אותך גם
השפעת רמת ההזנה החנקנית על הגיל והאיכות הטכנולוגית של חיטה רכה וחיטה קשה
מסמך מורשת
קראו עוד
תחמיץ חיטה מעולה על-ידי גידול זנים אפילים: היבול והאיכות של "איל" ו"אילון", זני חיטה אפילים לתחמיץ, בהשוואה לזן המקובל "אריאל"
מסמך מורשת
קראו עוד
איכותם של זני חיטה קשה (Triticum durum) לתעשיית אטריות
מסמך מורשת
קראו עוד
בדיקות איכות וכושר האפייה של חיטה ישראלית
מסמך מורשת
קראו עוד
בדיקות איכות וכושר אפייה של זני חיטה רכה (Triticum vulgare) בשנת 1958
מסמך מורשת
קראו עוד
Nutritive and baking properties of carob germ flour
פרסום מדעי
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
איכות החיטים בארץ
מחבר נוסף: ב' זלצבוך; כרך ד, חוב' ג, עמ' 79-73
See also the English version, vol. 4, pp. 63-66
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם