נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת 1-מתילציקלופרופאן (1-MCP) על איכות מלון מטיפוס גליה: ריכוז החומר, זמן חשיפה, טמפרטורת הטיפול ודרגת ההבשלה של הפרי בזמן הטיפול
מחבר :
אלקלעי-טוביה, שרון
;
.
גל, שגיא
;
.
פליק, אלעזר
;
.
פרצלן, יעקב
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
גיליון 272
שנה:
2014
מקור הפרסום :
שדה וירק
מאגר מידע:
יחידה:
המחלקה לחקר תוצרת חקלאית לאחר הקטיף
מעמוד:
39
עד עמוד:
41
(
סהכ עמודים:
3
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:

מטרת העבודה הייתה לקבוע את התנאים המיטיביים לטיפול בפרי המלון לאחר הקטיף, ב-MCP-1, ביחס לריכוז החומר, טמפרטורת היישום ומשך היישום של החומר, על-מנת לשמור על איכות הפרי באחסנה ממושכת ועל חיי המדף (הדמיה להובלה ימית ושיווק). (מתוך המאמר)

הערות:
הערות לעורכים:
1-MCP
אחסון מזון
איכות המזון
גליה
הבשלה
חיי מדף
טיפול לאחר הקטיף
מלון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
67298
עודכן לאחרונה:
10/12/2023 14:45
תאריך יצירה:
10/12/2023 14:43
פרסום מקצועי
השפעת 1-מתילציקלופרופאן (1-MCP) על איכות מלון מטיפוס גליה: ריכוז החומר, זמן חשיפה, טמפרטורת הטיפול ודרגת ההבשלה של הפרי בזמן הטיפול
גיליון 272

מטרת העבודה הייתה לקבוע את התנאים המיטיביים לטיפול בפרי המלון לאחר הקטיף, ב-MCP-1, ביחס לריכוז החומר, טמפרטורת היישום ומשך היישום של החומר, על-מנת לשמור על איכות הפרי באחסנה ממושכת ועל חיי המדף (הדמיה להובלה ימית ושיווק). (מתוך המאמר)

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם