שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
אחסון פרי האקטינידיה מהזן ברונו: השפעת מצב ההבשלה בקטיף וטמפרטורת האחסון
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
בן-אריה, רות
;
.
סונגו, ליליאן
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
36
שנה:
1981
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
מעמוד:
21
עד עמוד:
25
(
סהכ עמודים:
5
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
ברונו (קיווי)
הבשלה
טמפרטורה
קיווי (פרי)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
67354
עודכן לאחרונה:
18/12/2023 12:28
תאריך יצירה:
13/12/2023 08:01
אולי יעניין אותך גם
תגובת פירות אבוקדו לטמפרטורות אחסון שונות
פרסום מקצועי
קראו עוד
Effects of gradually decreasing temperatures and polyethylene wraps on the ripening and respiration of avocado fruit
פרסום מדעי
קראו עוד
פעילות האנזימים צלולז ופוליגלקטורונז הקשורה בהבשלת פרי אבוקדו המאוחסן בטמפרטורות נמוכות
פרסום מדעי
קראו עוד
הבחלה של קלמנטינה "מיכל" והשפעת טמפרטורות שונות בעת המשלוח על איכות הפרי לייצוא
פרסום מקצועי
קראו עוד
בעיות של הבחלת שמוטי [סדרת מאמרים]
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת דילול פקעים וחנטים על היבול וגודל הפרי באקטינידיה מהזן ברונו
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
אחסון פרי האקטינידיה מהזן ברונו: השפעת מצב ההבשלה בקטיף וטמפרטורת האחסון
36
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם