שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
פרחי-מאכל: פיתוח ידע בסיסי לגידול ולהארכת חיי-מדף, המאפשר ייצור ויצוא במשך כל השנה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
אומיאל, נקדימון
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אהרוני, נחמיה
;
.
דודאי, נתיב
;
.
הגלעדי, אמיר
;
.
פרידמן, חיה
;
.
פריס, הרי
;
.
רודוב, ויקטור
;
.
רוט, אילונה
;
.
רזניק, נטליה
;
.
חוקרים נוספים :
מתן, אלי; דורי, עירית; בן-יונס, ליאנה; טרגרמן, מירי
שנה:
2004
מספר תוכנית :
256-0597-04
קישור לפרסום :
פרחי-מאכל: פיתוח ידע בסיסי לגידול ולהארכת חיי-מדף, המאפשר ייצור ויצוא במשך כל השנה
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
גידולים חדשים לחלוטין
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
ארומה
חיי מדף
טכנולוגיה ואחסון
טעם
יצוא
פרחים אכילים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
745
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:33
אולי יעניין אותך גם
התמרה ביולוגית של מרכיבי שמנים אתריים לחומרי טעם וריח טבעיים
דוח מחקר
קראו עוד
שיפור הטעם והריח בזני מלון מסחריים בשיטה אנליטית חדישה
דוח מחקר
קראו עוד
בידוד הגנים ואפיון אנזימי המפתח לייצור חומרי טעם וארומה טרפניים מהדרים
דוח מחקר
קראו עוד
צמחי תבלין ובושם כמקור להפקת חומרי טעם וריח טבעיים
דוח מחקר
קראו עוד
השפעת צירופי זן/כנה על הטעם והארומה של פרי הדר
דוח מחקר
קראו עוד
צמחים ארומטיים כמקורות פוטנציאליים לסמיוכימיקלים כירליים טבעיים לשימוש בטעם וריח
דוח מחקר
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
פרחי-מאכל: פיתוח ידע בסיסי לגידול ולהארכת חיי-מדף, המאפשר ייצור ויצוא במשך כל השנה
מתן, אלי; דורי, עירית; בן-יונס, ליאנה; טרגרמן, מירי
256-0597-04
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם