שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
שיפור החנטה ואיכות הפרי של עגבניות חממה ותעשיה באמצעות החדרת גן לפרתנוקרפייה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
ברג, רבקה
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
זלץ, יחיעם
;
.
חן, לאה
;
.
פילובסקי, מאיר
;
.
פרידמן, מיכאל
;
.
שבתאי, שרה
;
.
שפר, ארתור
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
1998
מספר תוכנית :
261-0257-98
קישור לפרסום :
שיפור החנטה ואיכות הפרי של עגבניות חממה ותעשיה באמצעות החדרת גן לפרתנוקרפייה
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
בתי צמיחה
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
בתי צמיחה
הנדסה גנטית
חנטה
עגבנייה
פרתנוקרפייה
תעשיית המזון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
751
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:33
אולי יעניין אותך גם
שיפור חנטת פרי מלון בטמפרטורות נמוכות באמצעות פרתנוקרפיה טרנסגנית
דוח מחקר
קראו עוד
איתור מוטציות לפרתנוקרפיה דומיננטית בעגבנייה
דוח מחקר
קראו עוד
תפקידי הג'יברלינים בחנטה פרתנוקרפית בהדרים
דוח מחקר
קראו עוד
An attempt to induce parthenocarpy in tomato via phytohormones over-production within reproduction organs
דוח מחקר
קראו עוד
Parthenocarpy in the tomato: genetics, physiology and use
דוח מחקר
קראו עוד
זיהוי מוטציה חדשה בעגבניה המאפשרת חנטה פרתנוקרפית בתנאי חום קיצוניים
דוח מחקר
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
שיפור החנטה ואיכות הפרי של עגבניות חממה ותעשיה באמצעות החדרת גן לפרתנוקרפייה
261-0257-98
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם