שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
ביוכימיה של יצירת לינלול ואאוגנול בריחן מתוק
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
לוינסון, אפרים
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
חוקרים נוספים :
שנה:
1999
מספר תוכנית :
255-0495-99
קישור לפרסום :
ביוכימיה של יצירת לינלול ואאוגנול בריחן מתוק
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
חומרי טבע
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
ארומה
ביוכימיה
ביוסינתזה
ריחן (בזיליקום)
שמנים אתריים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
758
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:33
אולי יעניין אותך גם
התמרה ביולוגית של מרכיבי שמנים אתריים לחומרי טעם וריח טבעיים
דוח מחקר
קראו עוד
Aroma as a Factor in the Breeding Process of Fresh Herbs - The Case of Basil
פרסום מדעי
קראו עוד
Biosynthesis and perception of melon aroma
פרסום מדעי
קראו עוד
Biosynthesis of Scent and Flavor Compounds
פרסום מדעי
קראו עוד
Patent - Geraniol Synthase, Methods of Production and Uses Thereof
פטנט
קראו עוד
שינויים ברכיבי היבול לאורך השנה בשלושה מינים ארומטיים
מסמך מורשת
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ביוכימיה של יצירת לינלול ואאוגנול בריחן מתוק
255-0495-99
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם