נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת ממשק ההזנה ותהליך ההמלחה בעת ההכשרה על איכות בשר בקר מייצור מקומי
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
וינברג, צבי
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אהרוני, יואב
;
.
חוקרים נוספים :
קלינגר, יצחק; סקלן, יצחק
שנה:
2003
מספר תוכנית :
417-0430-03
קישור לפרסום :
השפעת ממשק ההזנה ותהליך ההמלחה בעת ההכשרה על איכות בשר בקר מייצור מקומי
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
בקר לבשר (תחום)
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
בקר לבשר
בשר
הזנת בעלי חיים
כשרות
עגלים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
781
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:33
אולי יעניין אותך גם
אופטימציה של גידול בני בקר צעירים להקטנת השימוש בתרופות ולהגברת הבריאות והכשרות
דוח מחקר
קראו עוד
קביעת דרכים לייצור בשר בקר דיאטטי, עשיר בחומצות שומן רב-אל-רוויות
דוח מחקר
קראו עוד
איכות בשר בקר המשווק בארץ ממקורות שונים
דוח מחקר
קראו עוד
איכות בשר בקר המשווק בארץ ממקורות שונים
דוח מחקר
קראו עוד
השפעת זמן הגשת המנה לעגלים יונקים בחורף על משק האנרגיה שלהם, על הגדילה בהמשך פיטומם ועל כשרותם בשחיטה [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת ממשק ההזנה ותהליך ההמלחה בעת ההכשרה על איכות בשר בקר מייצור מקומי [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
השפעת ממשק ההזנה ותהליך ההמלחה בעת ההכשרה על איכות בשר בקר מייצור מקומי
קלינגר, יצחק; סקלן, יצחק
417-0430-03
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם