נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
צבירת חומצות אורגניות בפרי מלון מתוק כאסטרטגיה לפיתוח טיפוסים חדשים של מלונים איכותיים וייחודיים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
שפר, ארתור
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
בורגר, יוסף
;
.
דיסטלפלד, אסף
;
.
דנין-פולג, יעל
;
.
יסלזון, ילנה
;
.
פטרייקוב, מרינה
;
.
קציר, נורית
;
.
שן, שמואל
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2001
מספר תוכנית :
255-0415-01
קישור לפרסום :
צבירת חומצות אורגניות בפרי מלון מתוק כאסטרטגיה לפיתוח טיפוסים חדשים של מלונים איכותיים וייחודיים
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
בתי צמיחה
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
בתי צמיחה
השבחה
טעם
מלון
סמנים גנטיים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
831
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:33
אולי יעניין אותך גם
מיפוי וזיהוי גנים בתכניות טיפוח בדלועיים
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח עגבניות בעלות כמ"מ גבוה על ידי תכוונה ביוכימית של הצטברות עמילן בפרי הצעיר
דוח מחקר
קראו עוד
צבירת חומצות אורגניות בפרי מלון מתוק כאסטרטגיה לפיתוח טיפוסים חדשים של מלונים איכותיים ויחודיים
דוח מחקר
קראו עוד
שיפור טעם הפרי ע"י אגירת חומצות בעגבנייה
דוח מחקר
קראו עוד
שיפור איכות פירות דלועיים בעזרת לימוד המטבוליזם של אגירת עמילן בפרי
דוח מחקר
קראו עוד
Development of sweet melon (Cucumis melo) genotypes combining high sucrose and organic acid content
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
צבירת חומצות אורגניות בפרי מלון מתוק כאסטרטגיה לפיתוח טיפוסים חדשים של מלונים איכותיים וייחודיים
255-0415-01
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם