נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שיפור איכות בשר בקר מגידול מקומי בהיבט הבריאותי
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
קנר, יוסף
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אהרוני, יואב
;
.
אורלוב, אלה
;
.
אנגל, שמואל
;
.
אקירי, בצלאל
;
.
גרניט, רינה
;
.
הולצר, צבי
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2002
מספר תוכנית :
416-0471-02
קישור לפרסום :
שיפור איכות בשר בקר מגידול מקומי בהיבט הבריאותי
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
בקר לבשר (תחום)
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
איכות המזון
בקר לבשר
בשר
ויטמינים
חיי מדף
חמצון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
856
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:33
אולי יעניין אותך גם
שיפור יציבות הצבע בבשר בקר מגידול מקומי
דוח מחקר
קראו עוד
איכות בשר בקר המשווק בארץ ממקורות שונים
דוח מחקר
קראו עוד
Effects of vitamin E supplementation on lipid peroxidation and color retention of salted calf muscle from a diet rich in polyunsaturated fatty acids
פרסום מדעי
קראו עוד
מחקר ופיתוח של מוצרי בריאות - המעבדה לכימיה וביוכימיה של מזון
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת האבסת ויטמין E על יציבות צבע הבשר
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת האבסת ויטמין E על יציבות צבע הבשר
פרסום מקצועי
קראו עוד
דוח מחקר
שיפור איכות בשר בקר מגידול מקומי בהיבט הבריאותי
416-0471-02
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם