נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
פיתוחים טכנולוגיים להגברת כושר ההשתמרות של תבליני עלה טריים לייצוא
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
אהרוני, נחמיה
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אהרון, ציון
;
.
דביר, אורית
;
.
מאורר, דליה
;
.
צ'לופוביץ, דניאל
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
1998
מספר תוכנית :
406-0805-98
קישור לפרסום :
פיתוחים טכנולוגיים להגברת כושר ההשתמרות של תבליני עלה טריים לייצוא
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
איכות תוצרת חקלאית (תחום)
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
טכנולוגיה ואחסון
יצוא
צמחי תבלין
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
875
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:34
אולי יעניין אותך גם
פיתוחים טכנולוגיים להגברת כושר ההשתמרות של תבליני עלה טריים לייצוא
דוח מחקר
קראו עוד
אחסון ומשלוח ימי של תבלינים באווירה מבוקרת במשולב עם אווירה מתואמת
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח אריזות פילם קמעוניות עם אווירה מתואמת לשמירת האיכות של ירקות ותבליני עלה טריים המיועדים ליצוא ולשוק המקומי
דוח מחקר
קראו עוד
הארכת כושר ההשתמרות של תבלינים טריים לייצוא הנשלחים באוויר או בים
דוח מחקר
קראו עוד
הארכת כושר ההשתמרות של תבלינים טריים לייצוא והתאמתם למסלול ימי
דוח מחקר
קראו עוד
הארכת כושר ההשתמרות של תבלינים טריים לייצוא הנשלחים באוויר או בים
דוח מחקר
קראו עוד
דוח מחקר
פיתוחים טכנולוגיים להגברת כושר ההשתמרות של תבליני עלה טריים לייצוא
406-0805-98
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם