נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
לימוד הגורמים המעודדים יצירת נקודות שחורות בכרוב סיני והדרכים למניעתן
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
אהרוני, נחמיה
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אהרון, ציון
;
.
בר-יוסף, בניהו
;
.
דביר, אורית
;
.
צ'לופוביץ, דניאל
;
.
חוקרים נוספים :
צפריר, גדי
שנה:
1997
מספר תוכנית :
406-0765-97
קישור לפרסום :
לימוד הגורמים המעודדים יצירת נקודות שחורות בכרוב סיני והדרכים למניעתן
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
איכות תוצרת חקלאית (תחום)
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
כרוב סיני
מחלות ופגעים בצמחים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
896
עודכן לאחרונה:
23/10/2023 12:14
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:34
אולי יעניין אותך גם
פיתוחים טכנולוגיים להגברת כושר ההשתמרות של תבליני עלה טריים לייצוא
דוח מחקר
קראו עוד
אחסון ומשלוח ימי של תבלינים באווירה מבוקרת במשולב עם אווירה מתואמת
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוחים טכנולוגיים להגברת כושר ההשתמרות של תבליני עלה טריים לייצוא
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח אריזות פילם קמעוניות עם אווירה מתואמת לשמירת האיכות של ירקות ותבליני עלה טריים המיועדים ליצוא ולשוק המקומי
דוח מחקר
קראו עוד
ניסויים להגברת כושר ההשתמרות של ירקות-עלה המיועדים לייצוא (1979/80)
מסמך מורשת
קראו עוד
פיתוחים טכנולוגיים להגברת כושר ההשתמרות של תבליני עלה טריים לייצוא; אחסון ומשלוח ימי של תבלינים באווירה מבוקרת במשולב עם אווירה מתואמת [דו"ח מאוחד לעונת 2001/2000]
דוח מחקר
קראו עוד
דוח מחקר
לימוד הגורמים המעודדים יצירת נקודות שחורות בכרוב סיני והדרכים למניעתן
צפריר, גדי
406-0765-97
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם