נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
לימוד הגורמים המעודדים יצירת נקודות שחורות בכרוב סיני והדרכים למניעתן
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
אהרוני, נחמיה
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
בר-יוסף, בניהו
;
.
חוקרים נוספים :
צפריר, גדי
שנה:
1997
מספר תוכנית :
406-0765-97
קישור לפרסום :
לימוד הגורמים המעודדים יצירת נקודות שחורות בכרוב סיני והדרכים למניעתן
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
איכות תוצרת חקלאית (תחום)
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
כרוב סיני
מחלות ופגעים בצמחים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
896
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:34
אולי יעניין אותך גם
הפרגה בצמחי כרוב סיני והשפעת תנאי גידול השתילים
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת ההשקיה על שלושה גידולי קולס
מסמך מורשת
קראו עוד
כרוב סיני: דרכים להפחתת החמה
מסמך מורשת
קראו עוד
הדברת עשבים בכרוב סיני זרוע
מסמך מורשת
קראו עוד
הדברת עשבים בכרוב סיני שתול
מסמך מורשת
קראו עוד
הדברת עשבים בכרוב סיני שתול (עונת 1991/2)
מסמך מורשת
קראו עוד
דוח מחקר
לימוד הגורמים המעודדים יצירת נקודות שחורות בכרוב סיני והדרכים למניעתן
צפריר, גדי
406-0765-97
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם