נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
בידוד הגנים ואפיון אנזימי המפתח לייצור חומרי טעם וארומה טרפניים מהדרים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
איל, יורם
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
לוינסון, אפרים
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2001
מספר תוכנית :
204-0396-01
קישור לפרסום :
בידוד הגנים ואפיון אנזימי המפתח לייצור חומרי טעם וארומה טרפניים מהדרים
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
ביוטכנולוגיה
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
אנזימים
ארומה
ביוטכנולוגיה
גנטיקה
הדרים
טעם
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
920
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:34
אולי יעניין אותך גם
התמרה ביולוגית של מרכיבי שמנים אתריים לחומרי טעם וריח טבעיים
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח ידע וכלים להשפעה על טעם וארומה בקליפים [תקציר בלבד]
דוח מחקר
קראו עוד
חקר הפוטנציאל הארומטי של ענבי מאכל
דוח מחקר
קראו עוד
Study and Manipulation of the Flavonoid Biosynthetic Pathway in Citrus for Flavor Engineering and Seedless Fruit
דוח מחקר
קראו עוד
Biotechnology of tomato volatiles for flavor improvement
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח אשכולית מתוקה על בסיס דיהידרוצ'לקונים
דוח מחקר
קראו עוד
דוח מחקר
בידוד הגנים ואפיון אנזימי המפתח לייצור חומרי טעם וארומה טרפניים מהדרים
204-0396-01
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם