נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
צמחי תבלין ובושם כמקור להפקת חומרי טעם וריח טבעיים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
רביד, עוזי
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
איקן, רפאל
;
.
פוטיבסקי, אליהו
;
.
קציר, אירנה
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
1997
מספר תוכנית :
255-0401-97
קישור לפרסום :
צמחי תבלין ובושם כמקור להפקת חומרי טעם וריח טבעיים
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
חומרי טבע
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
ארומה
טעם
צמחי בושם
צמחי תבלין
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
995
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:34
אולי יעניין אותך גם
ייצור זרעי פטרוזיליה מסולסלת כמוצר לוואי של גידולה כתבלין יבש
דוח מחקר
קראו עוד
אפיון חומרי טעם וריח בתוצרת חקלאית ובמזון בעזרת כרומטוגרפיה כיראלית
פרסום מדעי
קראו עוד
Aromatic plants as potential sources of natural chiral semiochemicals for flavors and fragrances
דוח מחקר
קראו עוד
בשומות וטעמים טבעיים
פרסום מדעי
קראו עוד
שמן אתרי מהדס מצוי
מסמך מורשת
קראו עוד
Determination Of The Enantiomeric Composition Of Citronellol In Essential Oils By Chiral Gc Analysis On A Modified Y-Cyclodextrin Phase
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
צמחי תבלין ובושם כמקור להפקת חומרי טעם וריח טבעיים
255-0401-97
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם