שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיטוי ירקות עלה מוכנים לאכילה: שיפור בטיחות מיקרוביולוגית, כושר השתמרות, ערך תזונתי והפחתת זיהום הסביבה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
רודוב, ויקטור
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
וינוקור, יעקב
;
.
חורב, בתיה
;
.
ליכטר, אמנון
;
.
סלע, שלמה
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2012
מספר תוכנית :
430-0316
קישור לפרסום :
חיטוי ירקות עלה מוכנים לאכילה: שיפור בטיחות מיקרוביולוגית, כושר השתמרות, ערך תזונתי והפחתת זיהום הסביבה
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
אווירה מתואמת
בטיחות מזון
חיטוי
ירקות ופירות חתוכים
מיקרוביולוגיה של מזון
תרד
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
17252
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:08
אולי יעניין אותך גם
איכות מיקרוביאלית של נבטים
דוח מחקר
קראו עוד
יעילותם של ניירות דיפניל ממקורות שונים בהדברת ריקבונות עובש בפירות הדר
מסמך מורשת
קראו עוד
ספיגת אורתו-פנילפנול על ידי פירות הדר שחוטאו בתמיסות סודיום אורתו-פנילפנאט, בשיטת הקצף
מסמך מורשת
קראו עוד
גידולי ירקות חדשים, הלכה ומעשה: גידולי תרד שונים
מסמך מורשת
קראו עוד
בטיחות השימוש באורתו-פניל-פנול בחיטוי פרי הדר קטוף נגד ריקבונות
מסמך מורשת
קראו עוד
Fumigation of flour with ethylene dibromide
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
חיטוי ירקות עלה מוכנים לאכילה: שיפור בטיחות מיקרוביולוגית, כושר השתמרות, ערך תזונתי והפחתת זיהום הסביבה
430-0316
חיטוי ירקות עלה מוכנים לאכילה: שיפור בטיחות מיקרוביולוגית, כושר השתמרות, ערך תזונתי והפחתת זיהום הסביבה
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם