נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
חיטוי ירקות עלה מוכנים לאכילה: שיפור בטיחות מיקרוביולוגית, כושר השתמרות, ערך תזונתי והפחתת זיהום הסביבה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
רודוב, ויקטור
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
וינוקור, יעקב
;
.
חורב, בתיה
;
.
ליכטר, אמנון
;
.
סלע, שלמה
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2012
מספר תוכנית :
430-0316
קישור לפרסום :
חיטוי ירקות עלה מוכנים לאכילה: שיפור בטיחות מיקרוביולוגית, כושר השתמרות, ערך תזונתי והפחתת זיהום הסביבה
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
אווירה מתואמת
בטיחות מזון
חיטוי
ירקות ופירות חתוכים
מיקרוביולוגיה של מזון
תרד
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
17252
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:08
אולי יעניין אותך גם
מציאת פתרונות מעשיים לייצוא תות שדה בהובלה ימית
דוח מחקר
קראו עוד
Fresh-cut products from cactus species
פרסום מדעי
קראו עוד
איכות מיקרוביאלית של נבטים
דוח מחקר
קראו עוד
פירות וירקות טריים בעיבוד חלקי: ענף חדש בתעשיית המזון בארץ
פרסום מדעי
קראו עוד
שיפור כושר השתמרות של קישואים מטיפוס צוקיני צהוב (גולדי) וזני קישוא חדשים נוספים, על מנת לאפשר את הובלתם לייצוא דרך הים
דוח מחקר
קראו עוד
שיפור כושר ההשתמרות והאיכות של תות שדה בעזרת אווירה מתואמת אקטיבית מועשרת בפחמן דו-חמצני
פרסום מקצועי
קראו עוד
דוח מחקר
חיטוי ירקות עלה מוכנים לאכילה: שיפור בטיחות מיקרוביולוגית, כושר השתמרות, ערך תזונתי והפחתת זיהום הסביבה
430-0316
חיטוי ירקות עלה מוכנים לאכילה: שיפור בטיחות מיקרוביולוגית, כושר השתמרות, ערך תזונתי והפחתת זיהום הסביבה
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם