שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
טירוסינז: אינאקטיבציה של האנזים על-ידי H2O2 ועל-ידי חומרים מחזרי +Cu2
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1985
מקור הפרסום :
הפקולטה לחקלאות
מחברים :
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
כהן, ורדה
;
.
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
טירוסינז: אינאקטיבציה של האנזים על-ידי H2O2 ועל-ידי חומרים מחזרי +Cu2
תקציר:
העבודה נכתבה בהנחיית ד"ר ורדה כהן.
הערות:
אנדראוס אנדראוס - מחבר
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
אחסון מזון
אנזימים
ביוכימיה
ירקות
פירות
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דיסרטציה
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
46329
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
27/02/2020 16:09
אולי יעניין אותך גם
אפיון היסטולוגי וביוכימי של הופעת נקודות חומות (ג'ינג'ים) בקליפת מלון מטיפוס גליה
דוח מחקר
קראו עוד
פראוקסידז מפקעות תפוחי אדמה: אפיון ביוכימי חלקי של האנזים ובדיקת השינויים בפעילות האנזים במהלך אחסון הפקעות ב- 4 מ"צ וב- 17 מ"צ
פרסום מדעי
קראו עוד
שינויים בפוטנציאל השחמה ובמיקום האנזים פוליפנול אוקסידז בציפת פרי האבוקדו במהלך ההבשלה
פרסום מדעי
קראו עוד
Prevention of browning in fruits and vegetable foods
דוח מחקר
קראו עוד
Search for means to prevent enzymatic browning in fruits and vegetables
דוח מחקר
קראו עוד
שינויים בפוטנציאל ההשחמה ובמיקום האנזים פוליפנול אוקסידז בציפת פרי האבוקדו במהלך ההבשלה
מסמך מורשת
קראו עוד
פרסום מדעי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
טירוסינז: אינאקטיבציה של האנזים על-ידי H2O2 ועל-ידי חומרים מחזרי +Cu2
העבודה נכתבה בהנחיית ד"ר ורדה כהן.
אנדראוס אנדראוס - מחבר
פרסום מדעי
העבודה נכתבה בהנחיית ד"ר ורדה כהן.
אולי יעניין אותך גם