נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
פיתוח שיטות לשימור כושר ההשתמרות של פלפל באחסנה ממושכת, בחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא ולימוד הבסיס הביוכימי והמולקולרי לירידה באיכות
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
פליק, אלעזר
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אלקלעי-טוביה, שרון
;
.
גרינברג, שושנה
;
.
לרס, אמנון
;
.
קופל, אזיקה
;
.
קיסינגר, מאלכו
;
.
שלום, יבין
;
.
חוקרים נוספים :
פוסלסקי, יצחק
שנה:
2004
מספר תוכנית :
406-0769-04
קישור לפרסום :
פיתוח שיטות לשימור כושר ההשתמרות של פלפל באחסנה ממושכת, בחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא ולימוד הבסיס הביוכימי והמולקולרי לירידה באיכות
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
איכות תוצרת חקלאית (תחום)
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
חיי מדף
יצוא
מבחן זנים
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
פלפל
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
1270
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:36
אולי יעניין אותך גם
פיתוח שיטות לשימור איכותם של מלונים באחסנה ממושכת, ובחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח שיטות לשימור כושר ההשתמרות של פלפל באחסנה ממושכת, בחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא ולימוד הבסיס הביוכימי והמולקולרי לירידה באיכות
דוח מחקר
קראו עוד
Characterization of physiological and biochemical factors associated with postharvest water loss in ripe pepper fruit during storage
פרסום מדעי
קראו עוד
The influence of harvest season and cultivar type on several quality traits and quality stability of three commercial sweet bell peppers during the harvest period
פרסום מדעי
קראו עוד
Quality evaluation of three sweet pepper cultivars after prolonged storage
פרסום מדעי
קראו עוד
A short hot water treatment inhibits ripening-related enzyme activities in sweet pepper during storage and marketing simulation
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
פיתוח שיטות לשימור כושר ההשתמרות של פלפל באחסנה ממושכת, בחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא ולימוד הבסיס הביוכימי והמולקולרי לירידה באיכות
פוסלסקי, יצחק
406-0769-04
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם