שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
פעילות אנזימטית באבוקדו שבאחסנה לאחר טיפול מקדים באדי אתנול או חנקן
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1995
סהכ עמודים:
5
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
דורי, ששון
;
.
לומניץ, אלה
;
.
פסיס, עדנה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המחלקה לחקר תוצרת חקלאית לאחר הקטיף
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
מחבר נוסף: ג'רמי בורדון (חוקר אורח); כרך עה (חוב' ה), עמ' 48-46, 50, 78
הערות לעורכים:
nitrogen
אבוקדו
אחסון מזון
אנזימים
אתנול
טיפול לאחר הקטיף
טכנולוגיה ואחסון
פוארטה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
54670
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
27/04/2021 14:10
אולי יעניין אותך גם
Effect of pre‐storage treatments on mango fruit ripening
פרסום מדעי
קראו עוד
Modified ethanol atmosphere to control decay of table grapes
פרסום מדעי
קראו עוד
Ethanol for Postharvest Decay Control of Table Grapes: Application and Mode of Action
דוח מחקר
קראו עוד
Postharvest delay of fruit ripening by metabolites of anaerobic respiration : Acetaldehyde and ethanol
דוח מחקר
קראו עוד
השפעת אדי אצטאלדהיד ואתנול על סינתזת אתילן בדיסקיות מנגו
מסמך מורשת
קראו עוד
Chemical and physiological changes in citrus fruit during storage and their relation to fungal infection
פרסום מדעי
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
פעילות אנזימטית באבוקדו שבאחסנה לאחר טיפול מקדים באדי אתנול או חנקן
מחבר נוסף: ג'רמי בורדון (חוקר אורח); כרך עה (חוב' ה), עמ' 48-46, 50, 78
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם