נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
סיבות ותנאים להיווצרות כתמים לבנים בזיתים כבושים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1960
מקור הפרסום :
הפקולטה לחקלאות
מחברים :
סלומון, אדוארד
;
.
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
סמיש, זדנקה
;
.
סמיש, משה
;
.
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
סיבות ותנאים להיווצרות כתמים לבנים בזיתים כבושים
תקציר:
הערות:
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
אחסון מזון
זית
חיידקים
כבישה
כתמים בצמחים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דיסרטציה
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
57667
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
20/01/2022 10:17
אולי יעניין אותך גם
פרי זית-השמן בישראל
מסמך מורשת
קראו עוד
White spots on green pickled olives
פרסום מדעי
קראו עוד
הערכת תכונותיהם של זני אפרסק לתעשיית שימורים ולמאכל כפרי טרי
מסמך מורשת
קראו עוד
Department of Food Technology (Faculty of Agriculture)
פרסום מדעי
קראו עוד
על כתמים לבנים בעגבניות מותססות [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
חקירות על תופעות הכתמים הבהירים בזיתים כבושים [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
סיבות ותנאים להיווצרות כתמים לבנים בזיתים כבושים
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם