שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
דו"ח על נתוני יסוד של מוצרי פרי-הדר 1963/1964
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1964
סהכ עמודים:
12
מקור הפרסום :
מחבר :
אישיים קשורים :
יחידה:
האגף לטכנולוגיה של מזון
סוג מסמך:
דין וחשבון
;
.
מחקרים תקופתיים וולקני
;
.
שפה:
אנגלית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
הדרים
הרכב המזון
טכנולוגיה של מזון
מיצים
צבע (בוטניקה)
תעשיית המזון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
52648
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
27/12/2020 12:29
אולי יעניין אותך גם
הפקת שקיקי מיץ עשויה להגביר ניצול פרי-הדר לתעשייה
מסמך מורשת
קראו עוד
Frozen citrus concentrates and citrus powder
פרסום מדעי
קראו עוד
Effect of storage on the Formol and Chloramine-T values of processed single-strength and comminuted orange juices
פרסום מדעי
קראו עוד
שיטה להפחתת חומציות במיצי פרי-הדר
מסמך מורשת
קראו עוד
Department of Food Technology (Faculty of Agriculture)
פרסום מדעי
קראו עוד
מילוי אספטי של רכזי הדרים: רכז ת"ז; דו"ח שנתי 31.12.78-1.1.78
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
דו"ח על נתוני יסוד של מוצרי פרי-הדר 1963/1964
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם