שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
הבקרה הגנטית המולקולרית והביוכימית של טעם הפרי בפלפל
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
פארן, אילן
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אופיר, רון
;
.
פליק, אלעזר
;
.
שפר, ארתור
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2015
מספר תוכנית :
261-0990
קישור לפרסום :
הבקרה הגנטית המולקולרית והביוכימית של טעם הפרי בפלפל
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
צמח היי-טק
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
גנטיקה
טעם
פלפל
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
17033
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:07
אולי יעניין אותך גם
זיהוי גנים להעלאת תכולת סוכרים ושיפור הטעם של פרי הפלפל
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח מוצרי עגבניות טעם ברמת הנגב
דוח מחקר
קראו עוד
שיפור טעם הפרי ע"י אגירת חומצות בעגבנייה
דוח מחקר
קראו עוד
Biotechnology of tomato volatiles for flavor improvement
דוח מחקר
קראו עוד
How temperature stress changes carrot flavor: Elucidating the genetic determinants of
דוח מחקר
קראו עוד
השפעת היחס בריכס/חמיצות על טעם מיץ עגבניות
מסמך מורשת
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
הבקרה הגנטית המולקולרית והביוכימית של טעם הפרי בפלפל
261-0990
הבקרה הגנטית המולקולרית והביוכימית של טעם הפרי בפלפל
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם