שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
שיפור ההשתמרות של פלפל אדום מהזן מאור על-ידי אריזה בבטנות פוליאתילן מחוררות והורדת טמפרטורת האחסנה ל-3 מ"צ
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1993
סהכ עמודים:
6
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
אהרון, ציון
;
.
גרינברג, שושנה
;
.
מאיר, שמעון
;
.
רוזנברגר, אידה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך עג, עמ' 401-396
הערות לעורכים:
אחסון מזון
אריזה
חיי מדף
מאור
פלפל
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
53614
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
22/02/2021 08:31
אולי יעניין אותך גם
פיתוח שיטות לשימור כושר ההשתמרות של פלפל באחסנה ממושכת ובחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח שיטות לשיפור כושר ההשתמרות של פלפל באחסנה ממושכת, בחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא ולימוד ההיבטים הקשורים בארומה של הזנים באחסנה ממושכת
דוח מחקר
קראו עוד
Improvement of the postharvest keeping quality and colour development of bell pepper (cv. 'Maor') by packaging with polyethylene bags at a reduced temperature
פרסום מדעי
קראו עוד
Quality evaluation and antioxidant activity of mini sweet pepper cultivars during storage in modified atmosphere packaging (MAP)
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת גורמים שונים על איכות הפלפל במשך האחסון (דו"ח ניסויים שנערכו בחורף 1979/80)
מסמך מורשת
קראו עוד
אריזה חתומה של לימונים
פרסום מקצועי
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
שיפור ההשתמרות של פלפל אדום מהזן מאור על-ידי אריזה בבטנות פוליאתילן מחוררות והורדת טמפרטורת האחסנה ל-3 מ"צ
כרך עג, עמ' 401-396
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם