נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שיפור ההשתמרות של פלפל אדום מהזן מאור על-ידי אריזה בבטנות פוליאתילן מחוררות והורדת טמפרטורת האחסנה ל-3 מ"צ
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1993
סהכ עמודים:
6
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
אהרון, ציון
;
.
גרינברג, שושנה
;
.
מאיר, שמעון
;
.
רוזנברגר, אידה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך עג, עמ' 401-396
הערות לעורכים:
אחסון מזון
אריזה
חיי מדף
מאור
פלפל
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
53614
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
22/02/2021 08:31
אולי יעניין אותך גם
פיתוח שיטות לשימור כושר ההשתמרות של פלפל באחסנה ממושכת ובחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח שיטות לשימור כושר ההשתמרות של פלפל באחסנה ממושכת, בחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא ולימוד הבסיס הביוכימי והמולקולרי לירידה באיכות
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח שיטות לשיפור כושר ההשתמרות של פלפל באחסנה ממושכת, בחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא ולימוד ההיבטים הקשורים בארומה של הזנים באחסנה ממושכת
דוח מחקר
קראו עוד
Improvement of the postharvest keeping quality and colour development of bell pepper (cv. 'Maor') by packaging with polyethylene bags at a reduced temperature
פרסום מדעי
קראו עוד
האווירה המיטבית לצמצום ריקבונות אחסנה בפלפל אדום מהזן מאור
מסמך מורשת
קראו עוד
הגברת האדמה של פרי פלפל ארוז בבטנות מחוררות על-ידי השהייתו בטמפרטורה של 25 מ"צ לפני אחסנתו
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
שיפור ההשתמרות של פלפל אדום מהזן מאור על-ידי אריזה בבטנות פוליאתילן מחוררות והורדת טמפרטורת האחסנה ל-3 מ"צ
כרך עג, עמ' 401-396
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם