שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
Effects of gradually decreasing temperatures and polyethylene wraps on the ripening and respiration of avocado fruit
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1968
Source of publication :
Israel Journal of Agricultural Research (Ktavim)
Authors :
אהרוני, יאיר
;
.
זאוברמן, גיורא
;
.
שיפמן-נדל, מינה
;
.
Volume :
18
Co-Authors:
Facilitators :
From page:
77
To page:
82
(
Total pages:
6
)
Link :
Effects of gradually decreasing temperatures and polyethylene wraps on the ripening and respiration of avocado fruit
Abstract:
Note:
Related Files :
Link to fileF;
Avocado
food storage
Persea americana
polyethylene
respiration
ripening
temperature
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
מאמר
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
57304
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
23/12/2021 12:19
You may also be interested in
Effect of Fungal Infection and Temperature on Physiological Changes in Banana Fruit
פרסום מדעי
Learn more
The effect of waxing and polyethylene wrapping on the respiration of avocado fruits
מסמך מורשת
Learn more
The use of polyethylene wraps and plastic coatings to lengthen the post-harvest ripening period of avocado pears (1964/65)
מסמך מורשת
Learn more
Susceptibility to chilling injury of three avocado cultivars at various stages of ripening
פרסום מדעי
Learn more
Changes in the Ripening Process of Avocado Fruit Infected by Fusarium solani
פרסום מדעי
Learn more
Ripening of avocado pears at different storage temperatures
פרסום מקצועי
Learn more
Scientific Publication
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
Effects of gradually decreasing temperatures and polyethylene wraps on the ripening and respiration of avocado fruit
18
Scientific Publication
You may also be interested in